Marinfestivalen


Så har marinfestivalen startat. Torsdagen var regnig och framåt kvällen längtade man till hängmattan. Några besök fick vi dock i vårt gemensamma rödgröna tält. Tal hölls av Paulina och Maria (V) och Anders Rosen (S) och Roger Orwen (MP). Någon (?) hade placerat vårt rödgröna tält längst ut i festivalområdet medan alliansen skafffat sig en mera central plats. Och hutlöst betalt skulle Halmstad & Co ha för denna placering. Så här vill visst alliansen ha det, de som har makten skall ha mest och bäst, eller? Vi finns dock där under festivaldagarna – kom och hälsa på!
Mariann Norell


Så har marinfestivalen startat. Torsdagen var regnig och framåt kvällen längtade man till hängmattan. Några besök fick vi dock i vårt gemensamma rödgröna tält. Tal hölls av Paulina och Maria (V) och Anders Rosen (S) och Roger Orwen (MP). Någon (?) hade placerat vårt rödgröna tält längst ut i festivalområdet medan alliansen skafffat sig en mera central plats. Och hutlöst betalt skulle Halmstad & Co ha för denna placering. Så här vill visst alliansen ha det, de som har makten skall ha mest och bäst, eller? Vi finns dock där under festivaldagarna – kom och hälsa på!
Mariann Norell

Debattartikel i HP om vårt arrangemang på festivalen

Kopiera länk