Respektera partiernas yttrandefrihet

Flera av Vänsterpartiets valaffischer har blivit stulna. Jag blir så ledsen, arg och besviken.

Jag har jobbat och slitit med att bygga valaffischställningar, spika på valaffischerna och slutligen åka runt i hela Halmstad kommunen för att sätta upp dem. Det tog mig och sambon tre dagar att göra detta arbete och då jobbade vi från morgonen till sena kvällen.

Jag har jobbat och slitit med att bygga valaffischställningar, spika på valaffischerna och slutligen åka runt i hela Halmstad kommunen för att sätta upp dem. Det tog mig och sambon tre dagar att göra detta arbete och då jobbade vi från morgonen till sena kvällen.

Två dagar senare var minst två av affischerna stulna. Inte förstörda, inte omkullputtade utan stulna. Jag tycker det är för jävligt!

Jag har full förståelse för att man inte delar Vänsterpartiets åsikter. Men det är fel att stjäla.

Vi har polistillstånd att sätta upp valaffischer och vi har hållit oss till angivna platser som vi fått från Teknik och fritidsförvaltningen.

Det är vår demokratiska rättighet att få ha en åsikt och sprida den.

Såg i går att Centerpartiets valaffischer vid Teatern som inte är lika lätta att stjäla var sönderslagna. Jag är säker på att de känner sig lika arga och besvikna på dessa medmänniskor som har uppfört sig så illa.

Jag vill bara upplysa om att det finns hårt arbetande människor bakom dessa skyltar. Ungefär 98% av alla politiker i det här landet är s.k. fritidspolitiker. Vi sysslar med politik på vår fritid, utan lön. Så jag tar det högst personligt när folk stjäl ”mina” valaffischer.

Maria Johansson Vänsterpartiet Halmstad

Maria Johansson
Maria Johansson
Kopiera länk