Kommunfullmäktige 2012-09-25


Efter diverse utdelningar och diplom frågade socialdemokraternas Aida Hadzialic vid ledamöternas fråga vad moderaterna tänkte göra åt det ökande socialbidraget. Hon fick till svar att det kunde han inte svara på!
Det blev för övrigt ett kort sammanträde med få ärenden även om man fyllt ut det med en säkerhetsövning som innebar att alla fullmäktigeledamöter fick gå ut i ösregnet en stund.
De ärenden som fanns – div detaljplaner mest – antogs i politisk enighet. Utom ett, en biblioteksplan, där alla utom sverigedemokraterna godkände förslaget. SD hade lusläst planen och ville ha bort alla skrivningar om mångfald och litteratur på andra språk än svenska, sorglig och bedrövligt att de inte vill göra något för invandrade människor.
Mariann Norell


Efter diverse utdelningar och diplom frågade socialdemokraternas Aida Hadzialic vid ledamöternas fråga vad moderaterna tänkte göra åt det ökande socialbidraget. Hon fick till svar att det kunde han inte svara på!
Det blev för övrigt ett kort sammanträde med få ärenden även om man fyllt ut det med en säkerhetsövning som innebar att alla fullmäktigeledamöter fick gå ut i ösregnet en stund.
De ärenden som fanns – div detaljplaner mest – antogs i politisk enighet. Utom ett, en biblioteksplan, där alla utom sverigedemokraterna godkände förslaget. SD hade lusläst planen och ville ha bort alla skrivningar om mångfald och litteratur på andra språk än svenska, sorglig och bedrövligt att de inte vill göra något för invandrade människor.
Mariann Norell

Kopiera länk