Nu krävs en aktiv oppositionspolitik för Halmstad!

10701974_10152870659065348_2854441412477411093_n

Som ni säkert sett i lokalmedia kommer Vänsterpartiet även denna mandatperiod att vara i opposition till den borgerligt styrda politiken i Halmstads kommun. Vi kommer att vara en aktiv opposition och fortsätta göra motstånd mot privatiseringar och besparingar. Vi kommer att fortsätta och intensifiera vår politik för rättvisa, solidaritet och integration genom att kämpa för mer resurser till välfärden, satsningar på fri kollektivtrafik, arbete för unga och en aktiv bostadspolitik där rätten till en bostad till rimlig hyra är viktig. Vänsterpartiet kommer att vara en hög antirasistisk röst som synar alla politiska förslag utifrån alla människors lika värde. Kom med i kampen för ett Halmstad med minskade klassklyftor, jämställdhet mellan könen och en miljöpolitik värd namnet. Välkommen till Vänsterpartiet!

Kopiera länk