Anders

Detta är del nio av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur de1924099_1732709646965202_6859642945702177751_nengagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.
______________________

Detta är del nio av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur deengagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.
______________________

Jag heter Anders Lövgren och bor på Rotorp i ett av HFAB:s trivsammaste bostadsområde. Jag har varit med i partiet sedan mitten av 90-talet men jag har alltid röstat på Vänsterpartiet. Mitt arbete har jag haft inom den offentliga sektorn, på gott och ont. Den kan bli bättre än vad den är men utan att privatiseras.

Jag är ordförande i Vänsterpartiet Halmstad och jag vill att partiarbetet utvecklar både oss som grupp och individer. Jag sitter även i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden. Vi har ansvar för att utveckla ungdomars utbildning på gymnasiet, vuxenutbildningen och även arbetsmarknadsfrågor för de medborgare som behöver stöd och vägledning på sin väg till arbete eller utbildning. Vi har även förtroendet att utveckla daglig verksamhet och ekonomiskt bistånd, vilket är ett stort ansvar.
___________________
Vill du också bli medlem? Klicka här

Kopiera länk