Anna

Detta är del fem av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur de engagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.12241389_1008153155894020_1633789440624664851_n
____________________

Detta är del fem av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur de engagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.
____________________

Jag heter Anna Linderholm och är 41 år. Jag bor med min man och mina tre barn på Frennarp i Halmstad. Jag jobbar på världens bästa jobb, jag är personlig assistent i Halmstad kommun.

Jag har precis blivit medlem i Vänsterpartiet efter flera års velande om var min partipolitiska hemvist är. Det som tillslut övertygade mig om att Vänsterpartiet var mitt parti är att det är det partiet som är allra tydligast antirasistiskt. Det är den frågan som är viktigast för mig. Den ryms ju även i alla människors lika värde, en självklarhet tycker jag, men något vi ständigt behöver kämpa för. Jag lockades också av att partiet är uttalat feministiskt och arbetar för ett ekologiskt hållbart samhälle. På lokal nivå drivs frågan att avskaffa LOV, vilket jag tycker är en utmärkt idé.

Mitt engagemang är måttligt, barnen tar mycket av min fritid, men jag hoppas och tror att jag kommer bli mer aktiv om några år när barnen är större. Det bästa med att vara medlem i Vänsterpartiet i Halmstad är känslan av att göra något konkret för att skapa ett bättre samhälle åt mina, och andras, barn såväl lokalt som nationellt. Tillsammans gör vi skillnad och ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra!
____________________

Vill du också bli medlem? Klicka här

Kopiera länk