Willy

Detta är del tre av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur de engagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.Willy
_________________

Detta är del tre av vår serie där medlemmar i partiet berättar om sig själva, varför de gick med i Vänsterpartiet, hur de engagerar sig i partiet idag och vad som är det bästa med att vara medlem.
_________________

Jag heter Willy F Schütt, är 51 år och bor med min familj på Frennarp.

Jag jobbar som boendestödjare i kommunens socialförvaltning.
Efter att ha varit med i ungdomsförbundet på 80-talet, gick jag åter med i Vänsterpartiet strax före förra valet -14. Jag har alltid ”varit” och röstat som vänsterpartist.

”Av var och en efter förmåga – Åt var och en efter behov” sammanfattar bra vad som är viktigt för mig. ”Alla människors lika värde” och ”Internationell solidaritet” är andra ideologiska riktmärken som är avgörande.

Viktiga politiska frågor för mig just nu är flyktingpolitiken, välfärdspolitiken, miljöpolitiken, och en levande landsbygd. Jag har blivit invald som styrelseledamot i lokalföreningen, och försöker att vara en ”aktiv aktivist” i Halmstad för de frågor Vänsterpartiet jobbar för här. Jag har inga politiska uppdrag.

I Vänsterpartiet har jag träffat engagerade, kunniga, och trevliga människor. Det känns bra att vara del i en förening som man vet delar mina grundläggande politiska och humanistiska värderingar.
___________________
Vill du också bli medlem? Klicka här

Kopiera länk